+31(0)546-579865

Ontspannen vakantie op ons bungalowpark in Overijssel

Op vakantie naar een bungalowpark Overijssel? Heeft u al zin in een lekkere, ontspannen vakantie? U bent van harte welkom op ons bungalowpark in Overijssel.

Wist u dat Overijssel ook wel de tuin van Nederland wordt genoemd? Wij vinden dit niet zo gek, want in Overijssel vindt u prachtige natuurgebieden zoals Salland, het Galgenven en de Kop van Overijssel. Ons bungalowpark is een prima uitvalsbasis voor de mooiste wandelingen, fietstochten of andere manieren om de natuur in te gaan. En natuurlijk is het heerlijk 'thuiskomen' op Bungalowpark Overijssel Hoge Hexel waar u nog een duik kunt nemen in ons overdekte zwembad (200m2) of even lekker kunt ontspannen bij de gezellige speelvijver met strandje. We beschikken tevens over diverse buitenspeeltuinen en sportvelden en voor de visliefhebbers is er zelfs een echte visvijver aanwezig op dit recreatiepark in Overijssel! Echt voor elk wat wils en jong en oud vermaken zich altijd op de Hoge Hexel.

Geniet van de rust of actief bezig op ons bungalowpark Overijssel

Onze bungalows zijn voorzien van de nodige luxe, waardoor u zich tijdens de vakantie volledig kunt ontspannen en onbezorgd kunt genieten. Midden in het mooie Twentse landschap en omgeven door bossen zijn onze bungalows het middelpunt van rust. Ons bungalowpark in Overijssel beschikt over voldoende privacy. Een vakantie in onze bungalows staat in het teken van u en uw familie of vrienden. Ook de zondagsrust wordt zeer gewaardeerd op ons christelijk vakantiepark. Bent u graag actief bezig? Ook dan zijn er volop mogelijkheden met een ruim aanbod aan faciliteiten. Heeft u vragen? Loop dan gewoon even bij de receptie binnen waar onze medewerkers u graag helpen.

Klik hier om direct uw vakantie te boeken

Bungalowpark Overijssel

Het hele jaar naar Overijssel

Op ons bungalowpark in Overijssel bent u van harte welkom voor een vakantie. Is dit nou zo goed bevallen dat u nog eens wilt terugkomen, dan zijn onze verkoopwoningen misschien wat voor u. U bent verzekerd van een vast vakantie-adres in een prachtige omgeving. Daarnaast is de aankoop van een recreatiewoning een goede investering. Momenteel investeert u de Kwikstaart en de Grutto bungalow met rendementsgarantie!

Vraag vrijblijvend informatie aan over de verkoopwoningen