+31(0)546-579865

Bungalowpark in Twente voor het hele gezin

Bungalowpark TwenteBoek ook uw vakantie op ons bungalowpark in Twente! De prachtige omgeving en vele  voorzieningen op het park zorgen voor een heerlijke ontspannen vakantie.

Bungalowpark in Twente, een ware ontdekkingstocht

De omgeving van ons bungalowpark in Twente is een ontdekkingstocht waard. Laat u al fietsend of wandelend verrassen door de uitgestrekte heidevelden, de glooiende Sallandse Heuvelrug, kleurrijke bossen en kabbelende riviertjes. U komt tijd en ogen tekort. Vanaf Bungalowpark Hoge Hexel kunt u eenvoudig een fietsroute uitstippelen via het zogenaamde ‘Fietsknooppuntennetwerk’. Ook zijn er prachtige wandelroutes te lopen.

Ons vakantiepark in Twente omringd door groen...

Alle accommodaties zijn ruim gelegen en omringd door groen. U kunt kiezen uit gezellige bungalows (4, 6 of 8 personen), luxe landhuizen met een rieten dak (6 of 8 personen) of een bijzondere notariswoning bungalow met een karakteristieke indeling. Kortom: op Christelijk vakantiepark Hoge Hexel heeft u voldoende keus, ook als u op zoek bent naar een gezellig vakantiehuis in Twente.

Reserveer uw vakantie op ons bungalowpark in Twente!

 


Een hele fijne vakantie, voor het hele gezin
"Mooie en schone huisjes, ruimte om je huis, gastvrij, speeltuintjes, binnenzwembad, recreatie team, fijn verblijf." Fam. Anker met jonge kinderen.