+31(0)546-579865

Horeca

Op ons park vindt u onze gezellige horecagelegenheid. U kun hier terecht voor een heerlijke kop koffie, of in ons restaurant voor een heerlijk diner. Ook hebben wij een snackbar, waar u kunt kiezen tussen afhalen, of gezellig een frietje nuttigen op ons terras. In de Serre kunt u terecht voor een lekker drankje met bijvoorbeeld borrelgarnituur. 

Menukaart

Bij ons kunt u terecht voor een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje. De diverse menukaart is online alvast te bekijken.

Menukaart bekijken

Kindermenu: "Around the world"

Ga je dit voorjaar met ons mee "Around the world"? De kleurrijke kindermenu's mét wereldse 3d-beker nemen je mee naar de mooiste bestemmingen. Van Parijs tot aan Egypte, ze komen allemaal voorbij. Spaar jij ze allemaal?

Reserveren

Wilt u alvast een tafel reserveren? Dit kan door contact op te nemen met ons via 0546-579865

Voor groepen van 15 tot 55 personen zijn er speciale mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan een besloten diner, een compleet feest of een receptie. Neem voor meer informatie over ons restaurant en zaal contact op met onze gastvrouw: reuvers@bungalowparkhogehexel.nl 

Openingstijden

De openingstijden van het restaurant zijn:

Maandag t/m woensdag           gesloten

Donderdag t/m zaterdag          vanaf 16.30

De openingstijden van de snackbar zijn:

Maandag t/m woensdag            gesloten

Donderdag t/m zaterdag           17.00 - 21.00

 

* Onder voorbehoud van wijzigingen.


Loes van der Bijl, december 2018: Wij waren voor het eerst bij dit bedrijf en waren zeer verrast door de locatie . Van ons krijgen ze een 10. Het eten, bediening , alles klopt.


 

 

Faciliteiten overzicht