+31(0)546-579865

Parkrenovatie

Recreëren , zwemmen en spelen in het water. Het wordt straks allemaal mogelijk rondom de Hexelse Plas. Recentelijk zijn wij begonnen met de aanleg van de nieuwe recreatieplas op ons bungalowpark. Via deze pagina houden wij u graag op de hoogte van de werkzaamheden.

Alvast benieuwd naar de realisatie? Bekijk dan de onderstaande filmpjes. 

Update week 7 / 2018 :

Aan alle kanten zijn we druk aan het werk deze week. 

In de groepsaccommodatie zijn de inrichtigers bezig met de nieuwe meubels. Gelijktijdig is de schilder bezig met de laatste afwerkingen en is hij tevens begonnen aan de nieuwe Kwikstaart bungalows. 

Johan en Piet zijn ondertussen druk bezig aan de achterkant van het centrumgebouw. Hier worden nieuwe kantoors en een personeelsruimte gerealiseerd. 

Willem en het dakteam zijn daarintegen bezig met de kap op het centrumgebouw. 

Het is dus druk deze week op Hoge Hexel. Wij zijn op de receptie gelukkig bereikbaar, evenals onze faciliteiten. 

Update week 47:

De mannen zijn deze week druk aan de slag met de aanleg van de parkeerplaats. Deze wordt is opgehoogd en wordt bestraat. Alle bezoekers en arriverende gasten kunnen hier straks goed parkeren.

Update week 45 :

We zijn vorige week begonnen met de verbouwing van de entree. Deze wordt compleet vernieuwd. Zo komt er een rotonde om het verkeer makkelijker door te laten stroom. Deze week hebben wij watertanks geplaatst. Het regenwater kan hier in opgevangen worden.

Update week 29:

 De plas begint steeds meer vorm te krijgen, de contouren zijn al duidelijk te herkennen. Het onderstaande drone filmpje geeft een duidelijk beeld weer van de actuele vorderingen van de Hexelse Plas.

 

 

Faciliteiten overzicht