+31(0)546-579865

Grote vakantiehuizen in Nederland

Het vinden van gezellige, comfortabele en betaalbare grote vakantiehuizen in Nederland voor bijvoorbeeld een familieweekend of een weekend weg met vrienden is een hele klus. Vaak moeten deze grote vakantiehuizen aan heel wat eisen voldoen. Op bungalowpark Hoge Hexel hebben wij een tweetal vakantiehuizen tot 20 personen.

Accommodaties familieweekend

Vakantiehuis tot 20 personen

grote vakantiehuizen nederland

U kunt kiezen voor de nieuwste groepsaccommodatie voor 20 personen voorzien van alle gemakken en luxe en sfeervol ingericht. De woonkamer is voorzien van een home cinemaset, Wii spelcomputer en grote LCD schermen. Dit grote vakantiehuis beschikt verder over 10 slaapkamers, 7 badkamers met onder andere ligbad en douche cabines met hydro jetstralen. Er is zelfs een badkamer voor mindervaliden. De keuken is de gezellige spil van het huis en beschikt onder andere over een SMEG fornuis, vaatwasser, magnetron, oven en grote ruime eettafels. Om het huis is heel veel ruimte en er zijn maar liefst 4 terrassen. Het vakantiehuis voor maximaal 20 personen is eventueel opdeelbaar door middel van een schuifwand, in twee bungalows voor 8 en 12 personen.

Accommodaties familieweekend

U kunt ook nog kiezen voor onze groepsaccommodatie voor 14 personen. De voormalige beheerderswoning, die voor op ons park is gelegen, is helemaal verbouwd tot een prachtig accommodatie met 7 slaapkamers en twee badkamers. In de ruime keuken is o.a. een combi-magnetron, oven en afwasmachine aanwezig. Er is ook een wasmachine beschikbaar. Ideale familieweekend accommodaties!

Grote vakantiehuizen in Nederland bekijken | Direct boeken