+31(0)546-579865

Tips en lastminutes

Bungalow Voorjaarsvakantie boeken

Bungalow Voorjaarsvakantie boeken

Met de voorjaarsvakantie kunt u er lekker even tussenuit. Op bungalowpark Hoge Hexel verblijf u in een van onze luxe bungalows al vanaf €140,- . Hier is het goed vertoeven, knus bij de sfeerhaard en de voetjes verwarmd door de vloerverwarming. 

Bungalow Voorjaarsvakantie boeken
Pasen in Twente

Pasen in Twente

Wil je ervaren hoe we Pasen vieren in Twente? Boek een bungalow tijdens de Pasen en doe mee met onze leuke Twentse tradities. Ga bijvorbeeld samen met honderden Denekampers een paasstaak (een lange rechte Spar) slepen of woon 's avonds het paasvuur van Landgoed Singraven en het paasvuur van Denekamp bij. Er is geen betere manier om de Twentse cultuur echt mee te maken.

Ga naar Aanbiedingsprijzen
Meivakantie Aanbiedingen

Meivakantie Aanbiedingen

Komt u de meivakantie in Twente doorbrengen ? Op Bungalowpark Hoge Hexel en omgeving is er genoeg te doen voor het hele gezin. Plons in ons zwembad en geniet na in de stoomcabine. Of kom langs bij onze vernieuwde horeca voor een kopje koffie, snack of uitgebreid diner. 

Op zoek naar leuke activitetien in de omgeving. Direct vanaf het park zijn er tal van wandel- en fietsmogelijkheden. Of ga op pad en bezoek Avonturenpark Hellendoorn of kinderboerderij het Reihns.  

Meivakantie Aanbiedingen
Winterkorting

Winterkorting

Deze winter nog lekker even samen weg met korting tot €95,- ? In deze rustige tijd van het jaar is het genieten in een van de riante vrijstaande vakantiehuisjes op Bungalowpark Hoge Hexel. Ideaal voor een weekendje met zijn tweeën of een uitje met het hele gezin. Met het koudere weer is het goed toeven bij de sfeerhaard en voetjes blijven lekker warm. De meeste bungalows zijn namelijk voorzien van vloerverwarming, ideaal! De voorzieningen van het park zoals zwembad met stoomcabine en het restaurant zijn ook in deze periode van het jaar geopend. Check de site voor actuele openingstijden. 

Lastminute boeken
Verwenarrangement

Verwenarrangement

Leg u zelf eens heerlijk in de watten en kom helemaal verzorgd genieten in een van onze bungalows! Boek ons verwenarrangement als extra bij uw verblijf in een van onze luxe bungalows.

Geniet elke dag van een ontbijt en diner, het heerlijk verwarmde en overdekte zwembad en een feestelijk ontvangst met koffie en een verrassing.

Lees verder
Basic Bungalow Boeken

Basic Bungalow Boeken

Goedkoop verblijven op ons vakantiepark? Wij hebben een aantal Basic Bungalows op ons park. Standaard ingericht en perfect als uitvalsbasis voor wandel-en fietstochten door het Twentse landschap. Deze bungalow is beschikbaar in 4 en 6-persoons variant en u boekt standaard met korting.

Basic Bungalow Boeken
Groepaccomodatie Aanbiedingen

Groepaccomodatie Aanbiedingen

Geniet met familie-vrienden of woongroep in een van onze luxe groepsaccommodaties in Overijssel op ons vakantiepark met Zwembad en restaurant.

Naar de aanbiedingen