+31(0)546-579865

Tips en lastminutes

Kerstvakantie Aanbiedingen

Kerstvakantie Aanbiedingen

Boek nu uw verblijf tijdens de Kerstdagen in Twente tegen last-minute prijzen. En kom ook genieten van de Twentse natuur, kerstwandelingen en gezellige familieavonden. Of kom culinair genieten in ons restaurant van 3 óf 4 gangen feestmenu. 

 

 

Nu boeken
Lastminute aanbiedingen december

Lastminute aanbiedingen december

 Van het najaar in Twente genieten? Boek dan nu uw verblijf in december met aantrekkelijke kortingen en geniet van een prachtige wandeling door het Twentse landschap!

Last Minute Aanbiedingen december
Herfst & Winterkorting

Herfst & Winterkorting

Deze herfst of winter nog lekker even samen weg met korting? In deze rustige tijd van het jaar is het genieten in een van de riante vrijstaande vakantiehuisjes op Bungalowpark Hoge Hexel. Ideaal voor een weekendje met zijn tweeën of een uitje met het hele gezin. Met het koudere weer is het goed toeven bij de sfeerhaard en voetjes blijven lekker warm. De meeste bungalows zijn namelijk voorzien van vloerverwarming, ideaal! De voorzieningen van het park zoals zwembad met stoomcabine en het restaurant zijn ook in deze periode van het jaar geopend. Check de site voor actuele openingstijden. 

Lastminute boeken
Tijd voor 2 in de natuur

Tijd voor 2 in de natuur

Tip voor moeders en dochters: Geniet dit najaar met zijn tweeën van de rust en ruimte in Twente op Bungalowpark Hoge Hexel. Speciaal voor moeder en dochter is het dit jaar mogelijk het “Tijd voor 2 in de natuur" arrangement te boeken !

Op de dag van aankomst wordt u verrast door een 2-gangen welkomstdiner in het in 2018 gerenoveerde restaurant van het vakantiepark. Een lekkere manier om het weekendje met moeder en dochter te beginnen.

Lees verder
Basic Bungalow Boeken

Basic Bungalow Boeken

Goedkoop verblijven op ons vakantiepark? Wij hebben een aantal Basic Bungalows op ons park. Standaard ingericht en perfect als uitvalsbasis voor wandel-en fietstochten door het Twentse landschap. Deze bungalow is beschikbaar in 4 en 6-persoons variant en u boekt standaard met korting.

Basic Bungalow Boeken
Aanbieding Groepsaccommodatie het Korhoen

Aanbieding Groepsaccommodatie het Korhoen

Maak kennis met groepsaccommodatie " het Korhoen" ! Deze in 2018 gerenoveerde 14-persoonsgroepssaccommodatie is voor de rest van 2018 met een aantrekkelijke introductiekorting te reserveren. Ideaal voor een familieweekend, vriendenuitje of midweek met de sportclub. U bent van harte welkom in de riante woning op ons Bungalowpark in oost Nederland. Boeken vanaf € 999,- ! 

Tevens voor deze nog met korting te boeken is onze 20-persoonsgroepsaccommodatie "het Grote Huus". 

 

Aanbieding Groepsaccommodatie het Korhoen