+31(0)546-579865

Tips en lastminutes

Last Minute September

Last Minute September

Geniet van de nazomer en komt tot rust in uw bungalow op ons vakantiepark in Twente en boek snel uw last minute in september.

Last Minute September Boeken
Herfstvakantie in Twente

Herfstvakantie in Twente

Herfstvakantie in Twente!  Dat is met het hele gezin genieten van dit warme en rijke seizoen. Te midden van de kleurrijke bossen ligt namelijk Bungalowpark Hoge Hexel. Na een stevige wandeling in de bossen is het goed vertoeven in uw vrijstaande bungalow op het vakantiepark. Uiteraard is ook voor de kids genoeg te doen. Het overdekte zwembad en de speelhal zijn een uitkomst voor het hele gezin ! Zien wij u binnenkort ook?  

Herfstvakantie in Twente
Verwenarrangement

Verwenarrangement

Leg u zelf eens heerlijk in de watten en kom helemaal verzorgd genieten in een van onze bungalows! Boek ons verwenarrangement als extra bij uw verblijf in een van onze luxe bungalows.

Geniet elke dag van een ontbijt en diner, het heerlijk verwarmde en overdekte zwembad en een feestelijk ontvangst met koffie en een verrassing.

Lees verder
Romantisch Twente Arrangement

Romantisch Twente Arrangement

De zomer is voorbij en de herfst doet langzaam haar intrede, een heerlijke periode van het jaar om er met zijn tweeën even tussen uit te gaan. Bijvoorbeeld in het gemoedelijke en rustieke Twente! Een regio met een romantisch coulisselandschap waardoor u heerlijk kunt wandelen. Wellicht spot u onderweg wel een vos of ijsvogel! Maar Twente is zoveel meer dan dat, en de gastvrije Twentenaren ontvangen u graag van harte in “ hun” regio. Geliefd bij de Twentenaar is het kunstenaarsstadje Ootmarsum. Te midden van een glooiend landschap ontdekt u samen al struinend door de historische straatjes de charme van Twente.  

Heeft u al zin in een weekendje weg met zijn tweeën? Boek dan direct het Romantisch Twente Arrangement op Bungalowpark Hoge Hexel.

Lees verder
Zoek en Boek

Zoek en Boek

Reserveer direct uw vakantie via ons online zoek & boek systeem.

Online reserveren